Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från pastoratets personalresa till Riga


Kärlekens bakrus kan vara en flatlus Limerick

En pastor från kyrkan i Vasa
med fala kvinnor sågs rasa
men i horornas hus
blev han smittad med lus
till hustruns och biskopens fasa




Fri vers av papillon
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-23 15:35



Bookmark and Share


  NågonAnnans
hehe vilken härlig Limerick:)
2008-01-25

  LassO
Hehe den gillar jag.... \"bättre bakmus än flatlus\"
2008-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Hela kyrkan är en sköka.
Så vad kan man förvänta sig?
2008-01-23

  vera gade VIP
Blågårdsgade, Nyhavn 1945.
Flickan sitter i sitt fönster, en Herre med portfölj kommer förbi-tittar upp. Tittar på armbandsuret, nickar, slinker in.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

papillon