Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkardax 12

Vi föds döende 

dotter eller son
till någon mamma eller pappa

vi väljer inte
förrän vi fått något att jämnföra med

stor som liten

hur vi sen väljer att leva
är upp till oss själva

eller...




Fri vers av ia VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-23 21:11



Bookmark and Share


  J A Nicander
Arv och miljö, denna eviga tvist....
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP