Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkardax 13

oftast när man undrar 

en innerlig
oskyldig
kravlös
fråga

varför

som oftast blir utan svar

därför

svaret finns inte

eller.....




Fri vers av ia VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-23 22:25



Bookmark and Share


  issac.a.m
Gillar dina tankar..
2008-01-23

  Niklas Gladh
alla dessa frågor...
varför finns de...
därför utan varför finns inte tanken...
och utan tanken stannar vi...
därför varför!

Härlig funderingstext :)
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP