Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katarsis

dansar du
din jungfrudans i nysnö
så skall jag låta
vinden vara vän mot dina ben

då är jag solen
som värker av renhet i dina ögon
då är jag luften
som river av klarhet i din hals

kan du tro
hålla fast mig med dina ögon
katarsis
jag bjuder dig att bli
oskuld igen




Fri vers av stannar kvar
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-25 10:31



Bookmark and Share


    sphinx
Väldigt vackert! Slutraderna är magnifika. Hela texten andas sensualism av det vackra slaget :)
2005-05-25

  madinsane
just så.. sådan skönhet!
2005-05-25

    Agnieszka
verkligen. vacker.
jag tycker om språket och bilderna du skapar.
2005-05-25

    ej medlem längre
Sanslöst vacker!
2005-05-25
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar