Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strax sängdags....


Natthaiku

Jag släcker ljusen
och tänker över mitt liv -
nu är det natten




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-23 23:38



Bookmark and Share


  vera gade VIP
\"Natta i kölgårn\"- sa vi Gbg på 30-talet
2008-01-24

  Åsa Gustavsson VIP
bok-slut?
2008-01-24

  Mygg
Och en god natt önskar jag dig
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

papillon