Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

mina ögon
som penslar mot din hud
målar dig
vackert rodnandes




Fri vers av stannar kvar
Läst 593 gånger
Publicerad 2005-05-25 10:52



Bookmark and Share


  Markattan
Kortfattat, men det behövs inte mer. Vacker poesi på hög nivå!
2005-06-04

  swimsus@gmail.com
Rodnad...vilken underbar färg..nyss upptäckt i din dikt...underbart!
2005-06-02

  Hans w-art Westlund VIP
poesi... behöver jag säga mer...
2005-05-31

    Emma_med_t
Gillar.. Vackert och mysigt. Ett underbart ögonblick, fångat i ord../E
2005-05-26

  kath
det här var en vacker bild målad med underbara ord....mycket, mycket fin
2005-05-25

  Dagg
Sällsynt vackert beskrivet. Blr en favorit.
2005-05-25

  madinsane
ooolalallaa..
du är en konstnär med dina ögonpenslar..
oerhört vackert!
2005-05-25

    Agnieszka
jag ler när jag läser.
helt underbar. gåshud.
2005-05-25
  > Nästa text
< Föregående

stannar kvar
stannar kvar