Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har haft fyra olika hundar genom åren........


Pölhaiku

Trampar i spillt vin
och erinrar mig plötsligt
fyra hundvalpar




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-24 00:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
BRA!
2008-01-24

  Åsa Gustavsson VIP
som hette? Se min dagbok...!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

papillon