Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderleksdistika

Kylan kom först med sin isvind, sedan ett blidväders snöslask,
halka, sen dimmornas dans , nu ligger snötäcket vitt
orört av mänskliga fötter, räven allena och sorken
traskat och kilat och gått här på sin stråt före mig




Fri vers av papillon
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-01-24 12:14



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Det blir nog tö och slask om några dagar igen
Med vänliga hälsningar
Opti(pessi?)misten
2008-01-24

  Björn Nilsson VIP
Det blir nog tö och slask om några dagar igen
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

papillon