Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bor i mitt hjärta

Himmelen är nära

även du

 

du är

en stjärna

på himlafästet

 

du är en skatt

vid regnbågens slut

 

du är en ängel

med harpa

 

du är en skyddsängel

i mig

 

Du

lever i mina andetag

finns där i mitt innersta

 

Farmor

du finns inte här

ändå nära

 

du bor i mitt hjärta

aldrig kommer jag att glömma dig




Fri vers av Cajsa
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-24 17:11



Bookmark and Share


    Lindizz
så vackert
2008-01-28

    Maria Malm
Fint att bevara i sitt hjärta..
2008-01-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh, så finstämt och vackert..Underbara rader/B
2008-01-24

  Lena K Nilsson VIP
Vackert till din farmor...
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg