Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man får vara glad att man inte är född talgoxe.....


Grinigt väder Haiku

Grinigt tunt snödrev
i grinig och iskall vind -
dags för en brasa




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 11:35



Bookmark and Share


    eva m h
Ja brasa känns allt annat än snål och grinig!
Fin vändning med den!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

papillon