Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en människa vars händer får mig att längta (efter något jag inte kan få)



dina linjer är så inbjudande
när du med öppen hand
låter mig granska din framtid

jag är inte attraherad av
vad som bjuds mig
utan distraherad av
vad jag inte kan få

bara i den här sekunden
infinner sig en lust
någonstans bakom mina revben

kanske glömde jag bort att andas
men jag vet åtminstone vart huden
är
som
allra tjockast



och vilken hud du tunnat ut



och ändå stryker jag mina fingrar
lätt och omsogsfullt
mot dina sträva handflator

längtar mig bort och följer linjerna
som leker uppför dina fingrar


och förlorar mig själv







- igen.















Fri vers av octobertragedy
Läst 691 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-25 16:31



Bookmark and Share


    Elina Möller
målande.

Gillar

\"jag är inte attraherad av
vad som bjuds mig
utan distraherad av
vad jag inte kan få\"

-det är nog ganska typiskt, egentligen.
2008-01-25

    papillon
Det här tycker jag är en riktigt bra text - och andra strofen är en liten pärla för sig. Klapp klapp!
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

octobertragedy
octobertragedy