Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
camilla och coffe(syster och bror)


Universum


Tanken voltar
Rymden kommer närmare in på

Ty universum påverkar vårt inre
Våra stjärntecken är evigt dynamiska

Våra själar svävar ändlöst omkring
hybridiska tecken avbildar historien

Livet är ett mysterium
Jag låter det förbli just så

Tror på ett evigt liv och tror på förändring
Vi är här av en mening och för att lära oss

Att kunna sin historia är att va medveten
om den framtid som skapar tidens träd

Alla lever vi under samma tak av stjärnhimmel
Alla har vi samma kärna
Alla andas vi samma luft

Jag tror att när alla svar är funna
och livets mysterium är lösta finns
det ingen frågor att ställa och inget
här att leva för

Jag öppnar mina inre sinnen
Jag öppnar mitt solsystem
Jag gravevrar det i sten

Livet är ett mysterium
Jag låter det förbli just så

Det finns miljontals frågor utan svar
och miljontals år att leva här kvar

(I kärlekens tecken)











Fri vers av coffe
Läst 384 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-26 15:33



Bookmark and Share


  Solgladje
Jag gillade den eftersom den överensstämmer med min livssyn.
Tack
Ha det gott
Solgladje
2008-02-01

  Hans w-art Westlund VIP
känner mig lycklig när jag läst denna
2008-01-31

    Bodil Sandberg
Jag skulle vilja citera några rader ur den här underbara dikten:jag öppnar mina inre sinnen..jag öppnar mitt solsystem...jag graverar det i sten..- och sedan applåder!!!!
2008-01-31

  drakbruden VIP
Helt underbart skriven, full av mystik och livskraft.
2008-01-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh så underbart!
Och visst är livet ett mysterium.
Frågor finns och visa frågor får svar... men det kommer nya hela tiden. Och visst är livet en enda stor skola!
Lära, lära, lära, och försöka att inte göra om misstag man gjort.
Leva i kärlek och dela med sig är nog en viktig del och att vi alla i grund och botten är en del av allting.
2008-01-27

  yllot
Vackra svindlande tankar och så sant, så sant.. Att läsa din text öppnar mina sinnen.. Vi är ett med evigheten =)
2008-01-26

  Lyckohäxan Enediel
En väldigt vacker livsbejakande dikt :)
Den passar min syn väldigt bra!
Nice =)
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe