Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;}


Ikväll mötte jag en Poetissa i matbutiken!

 

Stötte på en Poetissa

Hon är busig, go o härlig

Blickar möttes Börja´ fnissa

Man förstår hon är begärlig

Bruna ögon, lockig frissa

Så poetisk, och konstnärlig

Hon Gudinna är för vissa

Hos Poeter Oumbärlig

!




Fri vers av Pulsatilla
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 21:44



Bookmark and Share


  LassO
Hehe ni har tur som har nära till varandra... tydligen uppskattar ni varann med. Kul.
2008-02-02

  Pulsatilla
Jag köpte glass, chokl... nä jaaag erkänner iiinget!!! ;}
2008-01-25

  Last Word Spoken
Rachel, go du é, klart vi finns på riktigt! :))
Jag köpte gott kaffe och glass,
glömde titta i Pulsatillas korg,
ja, det borde jag gjort!!!
2008-01-25

  Pulsatilla
Jajamensan!
Hon existerar i allra högsta grad! ;}
2008-01-25

  Rachel Roth
Du menar att hon finns på riktigt!?...
2008-01-25

  Last Word Spoken
Tack underbara du! Och jag som inte ens hade fixat till dem ostyriga lockarna :) Syrran frågade allt; sicken söt blondin, vem är det? Den vackraste kvinnan jag sett i denna staden! Det är du det med ditt Änglahår och dina glittrande ögon. Ja, vi är visst två pärlor i våran by :)) puss o kram o tusen tack!
2008-01-25

    Cajsa
Fint skrivet om en poetissa
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla