Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här behöver ingen veta...

 

Det finns ingen anledning

för mig att tala om att jag

sitter med en vinröd morgonrock

att jag har en öl på skrivbordet

Det finns ingen anledning

för mig att tala om att jag

inte har några trosor på mig

Lika lite finns det någon anledning

att du ska veta att mitt hår

är uppsatt i en knut

Dessutom har jag fötterna

på skrivbordet...och tangentbordet

har jag i knät

Men att du sitter med en hand

på musen just nu...det är lite kul

Vad vill jag ha sagt?

Jo jag ville bara säga det här:

"Lev var dag som om det vore den

sista...för det kan vara så"

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 381 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-01-26 01:27



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbart skön humor, budskapet gillas, klickar på musen!
2008-05-08

  LassO
Bilder, dessa infernaliska bilder som kommer upp... ;=)
2008-01-26

  J A Nicander
Sanslös vacker beskrivning av det som kan tyckas vara så trivialt och egentligen är så betydelsefullt och värdefullt...skört.

Vikten att vårda ditt NU, uppskatta det för vad det är och finna njutningi att vara i det, är något vi alla borde träna oss i avsevärt mycket mer.

Din humor som du så smidigt och flinkt flätar in ger texten det där lilla extra lyftet i en annars filosofisk twist av seriositet. Mycket skickligt
2008-01-26

  Karl-Bo Lundstedt VIP
ja den vet var den tog..*ler*
underfundig sensuell...
hälsar mannen med
musarm.....
kb
2008-01-26

  Thurizas
*s* bara titeln är ju klockren och budskapet är klockrent!=)
2008-01-26

    Trast
En sorts närvaro i denna dikt som passar bra med sensmoralen på slutet. Det man inte behöver är ofta det som gör livet värt att leva.
2008-01-26

    Damir
den här fick mig att le :)
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du