Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Tillgång med Krumsprång

 

Vår Särvaro i vardagens sysslor
och måsten
Får mig att Njutlida
Det gör ont och är skönt samtidigt
Att stilla längta efter din
närhet och värme
Lagom Livsvarligt och bitterljuvt
I trygg förvissning om kärlek
För jag vet att du älskar mig
mer än någon någonsin älskat mig!
Jag är på väg att möta
dig och hand i hand gå med Dig
Mot en Tillvaro i fullkomlig lycka
Innerlighet, kärlek, ömhet
Med vår Samvaro i första rummet
I skratt, glädje och sorg
En VIvaro som överlever ALLT!
För vi är ett!
Då vi kan vara i ro och äntligen
bara ägna oss åt varandra

Jag Älskar Dig!




Fri vers av Pulsatilla
Läst 412 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-26 02:05



Bookmark and Share


  småbusig
Jag ser mer...
2008-01-26

  Annmargreta
Mycket bra och intressant!
Sätter igång tankar.
2008-01-26

  Last Word Spoken
Den här är lite mystisk,
ett lugn, en isikt, tålamod,
hopp, ja... mycket intressant!
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla