Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka



Ser så mycket i dig som finns i mig
du ställer inga krav på mig som
du inte kan leva upp till själv det är
det fina med dig att man bara kan
få vara sig själv det är lycka

Att få möta dina läppar som är
silkes lena ger ett lugn i mig
och din fina själ som är så ren
våra blickar som möts och vi blir
som magneter det kallar jag

Lycka...




Fri vers av nudel
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-26 08:33



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vacker!!!
2008-01-26

  berxper
Vad fint!
Det är kärlek.
2008-01-26

  devilsangel
Fina ord om sann lycka
2008-01-26

  Larz Gustafsson VIP
En mycket fin inställning.
Jesus sade om de skriftlärde att de lade tunga bördor på människors axlar men att de inte lyfte ett finger för att hjälpa dem att bära.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

nudel