Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är något visst - blåset hos Frälsis...


Haiku om tro och tvivel

Tvivlar på mycket -
men tror på Frälsningsarmens
mässingsblåsare




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-27 20:52



Bookmark and Share


    papillon
Till Larz - nej, jag vet, jag vet. Men där finns i alla fall minst en sopprot...
2008-01-27

  Åsa Gustavsson VIP
De har verkligen tagit Gud i hågen och spelar på för hej och hå.
2008-01-27

  LassO
Ta trumpeten och blås till strid, det är ju arme`n du talar om...
;=)
2008-01-27

  Larz Gustafsson VIP
De finns bevisligen.
Men Guds Rike är mer än ett soppkök.
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

papillon