Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga stunder

Tar glädjen in i hjärtat

låter mig uppfyllas

stilla

 

Tar solens varma strålar

låter dem fylla mig

sakta

 

Tar tröstens stilla vindar

låter mig fångas

långsamt

 

Tar evighetens lyckliga stunder

bevarar, lever

stannar där




Fri vers av Cajsa
Läst 400 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-01-29 11:44



Bookmark and Share


    Lindizz
väldigt fint skrivet med känsla som ger glädje
2008-01-29

    ej medlem längre
så vackert skrivet! :)
2008-01-29

    ej medlem längre
så vackert skrivet! :)
2008-01-29

    ej medlem längre
så vackert skrivet! :)
2008-01-29

    Squire
Super!
*Bokmärke*
2008-01-29

  Lena K Nilsson VIP
Fina ord!
2008-01-29

  prinscess VIP
vackra stillsamma ord
2008-01-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Åh vad vackert och varmt...Ord som går in i själen/B
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg