Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi talar inte samma språk


Non, je ne regrette rien

Jag ångrar inget


precis med samma styrka
som Édith Piaf sjunger
med sin ljuvaste stämma
så säger jag det rakt i ditt ansikte
på franska
rakt in i dina stirrande ögon
utan färger

-Non, je ne regrette rien!!!!


för franska är det vackraste språk jag kan säga det på
för att på franska tar du inte illa upp
det minsta jag vill är att såra

för du förstår inte


vi har aldrig talat samma språk




Fri vers av NågonAnnans
Läst 626 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-30 00:40



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Suveränt bra poetat!
2008-02-07

  Michaela Dutius
Tycker om-bra text om svårigheten och sorgen i att inte vara förstådd
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans