Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslan



När man blivit sårad så har man

svårt att förtro sig till någon igen

du är så förälskad min fina vän och

jag känner att när du kramar mig

hårt och inte vill släppa taget så får

jag känslan av rädslan att bara

vilja fly och det mår jag illa av

för jag vill så gärna ge dig

kärlek...




Fri vers av nudel
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-31 07:34



Bookmark and Share


    JJ VIP
Jo bränt barn skyr elden... En fin dikt tycker jag! Applåd! Mvh. JJ.
2008-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Den kanaldrig tvingas fram. Eller krävas.
2008-01-31

    sunnanvind
Så kan det bli...man är bränd...
Men med tiden så lär man känna varandra och återfå tilliten...
Bra skrivet min vän!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

nudel