Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feta rubriker


fylld av ond bråd död
är journalistiken

mer glädje behövs




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-06 22:34



Bookmark and Share


  coffe
så sant det är onskan som säljer o mörkret som förför,,90% är känslomässigt kaos//bra text..c
2008-03-07

  jardan
Definitivt en sanning du levererar !
2008-03-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja visst är det
knepigt, att elände
så slår, att glädje
besked sällan dem
når, men det är ju
av glädjen vi andra
lever och består...
Vad lever dom på,
kanske, andras sår...
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP