Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min förlossare lever



Han ger mig
styrka att se
sanningen

och nåd
att kunna
förlåta

hjälp att klara
livets
påfrestningar

Han för mig ut ur
mörkret
in i Sitt underbara
ljus

ett hjärta
att kunna
bära sorg

och glädje

och leva

tacksamt
för allt




Fri vers av rebecca d
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 15:36



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar dikt som jag tar till mig varje bokstav och varje tecken av
2008-02-02

  Åsa Gustavsson VIP
Ja, du har sett
sanning.
2008-02-01

  Fredrik Stillesjö
Hej ditte floer!

Din dikt känns värm om hjärtat, ja så är det! Hälsar Fredrik
2008-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Sanningen om mig själv till och med.
Den är sannerligen ingen angenäm upplevelse.
Men nödvändig.
Det handlar om konfrontation.
Inte illumination. Som i New Age.
Utan tumult, rabalder, mörker, kalabalik, fasa!
Men sedan, ljus. Ljuvligt ljus i en dyster vildmark.
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d