Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
invändigt


dyka

 

 

i händer som känner

en villfarelse
följer insida armar
upp över förståelse

du sträcker ut för att nå
kränga av
skala ur en för stor
dräkt

dyka



djupt ner i önskebrunn
ligger vilande allt

nödvändigt

 




Övriga genrer av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-03 22:52



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Överlevnadsvackra tankar i ord
2008-02-05

  Carola Zettergren
Jag gillar det här!!
Det väcker en känsla av en för trång kropp..
som man kan känna sig ibland..
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson