Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hel



Inte alltid lätt att veta vad som är rätt

men jag lät dig gå mitt samvete blev för

tungt att bära ville så gärna men

känslorna sa ifrån jag måste bli

hel i mig innan jag kan ge av mig

själv...




Fri vers av nudel
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 10:04



Bookmark and Share


    sunnanvind
Bra att tänka sig för...du blir hel av det oxå...Kram!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

nudel