Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det bästa



Min son du är så förväntansfull du

strålar och är så glad dagen till

morgondagen då du blir tonåring

känns så lång för dig

du har så svårt att andas

du är så duktig med dina

mediciner och ändå så glad

så levnadsfull du är det

bästa...




Fri vers av nudel
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 11:03



Bookmark and Share


    sunnanvind
Härligt skrivet av en mamma som älskar!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

nudel