Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt mörker



Sakta börjar jag kliva

ur mitt mörker som

länge har varit ett

öppet sår och nu

när jag kommit så

här långt är du

den sista som ska

tala om för mig hur

jag ska vara och

tänka...




Fri vers av nudel
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 11:29



Bookmark and Share


  mare VIP
...ljuset blir starkare och sår läker... ingen äger en annan människas liv.....
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

nudel