Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tog och tog



Du tog allt mitt inre ifrån mig till
slut kände jag inte vad som var
jag du var tvungen att ha denna
bekräftelse hela tiden jag var
som en öppen bok för dig du
bara tog och tog

jag glömde mitt jag mina
barn kom i skym undan
för det var bara dina som
skulle synas och höras

hur kunde jag vara så blind
för verkligheten det var som
den glada jag som gav och gav
slutade och leva för att allt skulle

passa dig...




Fri vers av nudel
Läst 402 gånger
Publicerad 2008-02-04 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nudel