Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en Dalmatinerkorsning som är nio år...


Min älskade byracka

Snufflingen vofflingen tofflingen
Viftar svans
Gnuliga gosiga snuffsa nos
Moffsiga pälsen
Tufflingen vovvlingen mufflingen
Knytet mitt
MIN KÄLEK TILL DIG SAKNAR ORD




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 412 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-04 16:11



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar text som den rena givande kärleken.
Min Truls "Min älskade byracka Snufflingen vofflingen tofflingen
Viftar svans" tillbaka.
Underbar text som verkligen sprider glädjen av vänskapen och man lämnar texten igenkännande med ett stort leende på läpparna.
2009-02-13

  Björn Karlsson
Berörande vackert
2008-03-12

  -Ulla Tilemo- VIP
Min älskling heter Olga och är en fd gatuhund från främmande land. Hon betyder just det du beskriver....och ingenting kan mäta sig med kärleken till mina djur nu när jag har blivit ensam. Olga är den svartsjuka, katten Muffins, som är en kelgris av stora mått, får inte ligga i mattes knä när HAN vill, bara när han får tillstånd....
Din text säger allt om hur vi djurägare är! (hoppas man)
2008-02-11

  Ulf Lagerholm
när man (skulle det ju vara)
2008-02-10

  Ulf Lagerholm
ja, visst blir man en nyskapande ordkonstnär man tex är väldigt förälskad i något -
2008-02-10

    Lena Nilsson
Härliga nyskapande ord - som var vovve borde få höra nån gång i sitt liv! - Gillar mycket!
2008-02-09

  Emilia Mattsson
Så sött :) Om jag hade haft hund hade jag säkert känt samma sak :)
2008-02-06

  Moniqa
ja...den gnoffsingen är kärlek i ett nötskal =) *hihi* Väl värt...supervärt att läsa
2008-02-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Känner så väl igen mig.
Min hund jag hade hette just Gnista
hon lever inte längre
men hon hade väldigt många namn också :-)
Dessa underbart förbehållslöst älskliga varelser
som bara äääääääälskar dig oavsett hur du är eller
vad du gör
Där har vi människor mycket att lära oss
2008-02-05

    Bodil Sandberg
Och jag har en bearded collie som heter Selma
jag ska läsa dikten för henne..vad hon kommer och älska den!!!!!
2008-02-05

  a h de v
neej, den kärleken saknar inte ord! *ler*
2008-02-05

  noname_realmind
Låter som en intressant korsning... finns bild?

För övrigt en härligfrisk dikt om underbar voffsing! Just så känns de, vovvarna, de ljuvliga. :)) (har just skaffat en för några veckor sen :)
2008-02-05

  To
Underbar text. Skön läsning.

Härligt att få vara en hund som är älskad.
2008-02-05

  korpfjäder
Mufflig snuffetext som jag läser högt för min gosegris.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren