" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




vilse i lummig skog..

 


dina händer
är leenden att sinnligt vila i

men när natten sänkt sitt
skälvande ögonljus


är vi andetag av varandra

 

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-04 18:17



Bookmark and Share


    vide
såååå sinnligt vackert!!!
2008-02-04

  Herr Morris
När sinnen
inte ser
avstånd
känner kroppen
närheten


Magisk. Helt enkelt. Magisk
2008-02-04

  Thirre
Väldigt vackert!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus