Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det jag får, är allt jag har.


Älska mig inte

Bli inte kär i mig nu, sa du.
Jag skakade med ett skratt på huvudet,
sa att jag visste bättre.

Jag skulle få dåligt samvete, sa du.
Jag log lite och sänkte blicken,
sa att du inte behövde oroa dig.

Vi bor ju så långt ifrån varandra, sa du.
Jag nickade instämmande med en beklagande blick,
sa att jag förstod dig.

Jag träffar andra tjejer också, antydde du.
Jag bara log och himlade med ögonen,
sa att jag inte hade förväntat mig något annat.

Vill du sova över nästa helg? Frågade du.
Jag nickade genast och log med hela ansiktet,
sa att det var självklart att jag ville.


Men du behöver inte oroa dig, tänker jag.
Du skulle vara den siste att få veta vad jag känner.





Fri vers av Kaylie
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-04 18:21



Bookmark and Share


  jokerdam
texten längst ner är jävligt bra för att knäcka personen, men nu vet jag inte om du syftade på att den personen betyder så pass mkt, höhö
2008-09-14

    Nicklas VIP
Titeln fångade min uppmärksamhet, kanske för att jag har en text med NÄSTAN exakt samma namn. hehe!

Hursomhelst så tyckte jag om det jag läste. Bra!
2008-06-10

  Lithia
Ah, känner igen mig här. Riktigt snyggt skrivet!
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie