Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lethe var en av floderna i dödens rike


Glömskans flod

När onda minnen följa mig,
för världen vill jag dölja mig
i Lethes vatten skölja mig
och låta floden hölja mig
för minnena som följa mig




Fri vers av papillon
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-04 20:55



Bookmark and Share


  Rachel Roth
glömskan som befrielse...
2008-02-04

  Åsa Gustavsson VIP
Men som dikt betraktat-
väl skrivet!
2008-02-04

  Åsa Gustavsson VIP
Nog kan jag föreställa mig mer levande vatten att låta sig nedsänkas i. Om man vill undfly det onda!
:-)
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

papillon