Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekstörst

viskandes i mitt öra
frågade du mig
om jag vill dricka dig

uttorkad
utsvulten
sög jag musten ur dig
och gick
belåten därifrån




Fri vers av ia VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-04 22:34



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Vampyr ?
2008-02-05

  Fredrik Stillesjö
Hej ia!

Återigen en dikt för eftertanke. Kan tolkas på många sätt. Vampyrtema, feminstiskt, narcissistiskt... Bra i alla fall! Hälsar Fredrik
2008-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det är detta one way love.
2008-02-05

  To
Kärlek bygg på bådas villkor. Vackert. Enligt min tolkning erotisk kärlek.
2008-02-04

  Burn
*asg* fan så underbar! gillar mkt! bokmärker
2008-02-04

  J A Nicander
En vampyrs bekännelse.....uppriktig och skön!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP