Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drar förbi



Konstiga känslor kommer över en

och minnena som drar förbi tilliten

som gjorde att man kände sig så

säker saknaden av närhet och

trygghet som fanns där det gör

ihålandet i mig att känna mig ensam

men det är inte själva

dig jag saknar...




Fri vers av nudel
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 10:05



Bookmark and Share


    sunnanvind
Man vet nog inte riktigt vad man saknar..man kanske var kär i kärleken...
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

nudel