Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir man förvirrad av ord


Nyfödd likgiltighet

 

 

Stora ord

i innehållsrika meningar

sades i önskad klang av välmening

utan sanningsenlig inlevelse

och lämnade förvirring i sinnet

inför nyfödd likgiltighet i dina ögon




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-05-29 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson