Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte tror jag på någon lära



kära vänner, låt mig säga
också orden noga väga

inte tror jag på någon lära
men på En som är mig nära

Han fullgjorde
det vi borde
dog för mig
också för dig

Gud i döden Honom täckte
till nytt liv åter uppväckte

Han därovan för oss ber
och sin egen Ande ger

så vi kan leva i glädje och gamman
i en ond värld håller oss samman

för oss sedan hem till sig
mig och dig




Fri vers av rebecca d
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 20:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt vacker dikt!
och sann egenligt mej :)
2008-02-11

    Bodil Sandberg
så skirt så varmt och i glädje sirligt skriftat kära ditte!!!!!
2008-02-11

    ej medlem längre
Ja, faktiskt klarar jag av att tänka på detta sätt också! Det är inte dumt! Fast jag testar nog teorin ett tag...
2008-02-07

  himlens hemlighet VIP
många skulle nog säga att det är en lära...men för somliga är det en tro...jag tror också...inte just på den läran...men på andra saker som känns systematiska...och trovärdiga...livet tex...och kärleken...

skillnaden är intressant...
2008-02-06

  Rachel Roth
snitsigt rimmat. men jag undrar på vilket sätt det inte är en lära, för är det inte Jesus det handlar om....? och Gud som hans Fader eller?
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d