Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns olika sorters kärlek....


Den fula ankungen

En dunlätt fjäder
dalade ner genom skyn

Landade på mitt tangentbord

Nu svävar jag
genom rymden där stjärnorna bor

Min fågel

Till

dig




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 552 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-05 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Eteriskt ... effektfullt.
2008-02-12

  Rachel Roth
fint om den lätta beröringen..
2008-02-11

    Bodil Sandberg
Åh så vackert och varmt och ..underbart skrivet!!!!!
2008-02-08

  Lilla My* VIP
En vacker gåva genom cyberrymden**Fiint!!
2008-02-07

    Melona
så fint i all sin enkelhet,
hur var det nu
\"less is more\"!?
:)
2008-02-06

  korpfjäder
Så oändligt vackert du skriver! Att den lättaste beröring människor emellan kan skapa en rymd fylld av oändligt liv är sant, och du fångar det i några få rader.
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren