Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en saga




Det var som en saga den romansen
för längesen den dyker upp hela tiden
och jag undrar vad du gör idag kan inte
låta bli att tänka på det du hade det
goda hjärtat som man saknar

Det underbara sättet som fick
en att må bara så bra det pirrar
fortfarande när jag tänker på dig
och allt bus vi hittade på och du
såg bara mig ingen annan och
det gör att jag undrar
vad du gör idag...




Fri vers av nudel
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-06 07:41



Bookmark and Share


    Melona
så där känner jag med!
och ibland undrar jag verkligen om det inte var en saga det med,

häftigt att läsa \"mina tankar\" hos dig...
2008-02-08

    sunnanvind
En saga...en dröm?, men alla sagor är inte sanna...
Fint om saknad och frågorna som lätt dyker upp!
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

nudel