Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprängning

Han visste vilken väg han ville gå

Han sprängde stjärnorna med liv!
Han krossade tanken med sitt intellekt!

Men känslorna tog honom till platsen
lågt lågt borta från moder jord!

Så länge han gör som han alltid har gjort
så blir det som han alltid har haft det!

Låt inte flyttfåglarna bygga bo, låt dem
flyga förbi med de sagor som vill förbli!

Sprängning av beteende och tankar för
värderingar och känslors rätta plats

Tanke, känsla, handling för inre förvandling!
Platsen där fåglar är fria och hjärtat får ro!




Fri vers av coffe
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-06 11:43



Bookmark and Share


  KristinaE
gott att läsa men svårt att vara i!
2008-02-11

  Fredrik Klang
Kraftfulla rader...
2008-02-08

  yllot
Inspirerande och kraftfulla rader.. Spräng alla gränser och följ fåglarna dit friheten bor.. Jag hänger på =)
2008-02-06

  Maria Zena Viklund
så sant o vackert fångat, applåder!
2008-02-06

    ej medlem längre
Underbar dikt, med en stark budskap, inre förvandling helar själen, alldeles rätt sagt och vackert skrivet!
2008-02-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt enkelt underbar..Vilken vacker känsla du förmedlar genom underbara ord/B
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe