Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta är av cernit, så nu fan ska jag släta ut alla sprickor

Vad tror du att du gör?

När du trampar på mina tår och ler som om du trodde att världen var självklar?

Som om himlen fanns?

Som om du var en ängel på jorden och jag var din evigt lysande stjärna?

Och om du visste?

Att jag hade slocknat nu.

Slocknat och lämnat ingenting, ingenting



ALLTING



Skulle du bry dig?

Skulle jag bry mig om du brydde dig?

Nej

För att,


Jag


Dricker


Te


Ur


En


Skål







Så det så.




Fri vers av eliza
Läst 474 gånger
Publicerad 2008-02-06 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eliza