Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levande ord



Du som fanns
före begynelsen

är
levande Ord
(bokstaven dödar)

vädjar

vill du bli
levande ord

som ger liv
åt andra

inte tvätta fötter

bli brutet bröd
utgjutet vin

åt Mig
och andra




Fri vers av rebecca d
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-07 20:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Det innersta- det djupaste
så vackert fångat i din dikt
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d