Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mingel

jag laddar mungiporna
med trevligt

närmar mig
fält av glas

boxar mig in i
svartklädda leenden

 

men vilka trevliga små kycklingspett

du räddar mig från att
drunkna i en löjromspannacotta



vi flyter in i nya rum

verkligen supertrevligt


det håller

hela vägen
ut

 

 

 




Fri vers av sister mary
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-07 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här känner jag igen mig i något som jag avskyr, är blyg för och villintevillintevill. Hur bra som helst beskrivet av flytandet åppanpå!
2009-03-15

  Göran P Rödholm
Oytlig beskrivning av det ytliga. Det emfatiska \"men\" att börja meningar med får en välförtjänt släng av sleven här.
2008-02-20

  Alstermark
\"jag laddar mungiporna
med trevligt\"

Fantastiskt självklar ordlek! Eloge!
2008-02-14

  Per Teofilusson
du bjöd mig på en resa!
2008-02-11

  Åsa Gustavsson VIP
\"supertreeeeevligt\"

trendliv
och fantastiskt väl fångat!
2008-02-08

  Bjarne Nordbö
Skönskrivit, verkligen.
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary