Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äkta gåvor är sprungna ur djupet av hjärtat!


Skall jag stå i Tacksamhetsskuld???

 

Du sträcker ut en vacker gåva mot mig

Men din hand kramar hårt om den

Och den är inslagen i flera tjocka lager

Av villkor och krav på motprestationer

 

Behåll ditt jävla paket!




Fri vers av Pulsatilla
Läst 604 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-02-08 12:33



Bookmark and Share


  småbusig
vill ge dig glädje, asgarv, värme, en lyssnande själ, synapser, en kram eller två och en ständigt öppen dörr.... min evigt kravlösa vänskap har du redan...
2008-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Rätt så!!
2008-02-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja!! Så ska det vara..inget krus...ska det va så ska det va riktigt.. Bra!/B
2008-02-09

  Ola Rydberg
Ja denna är en härlig käftsmäll
mot oärliga givare !!
2008-02-09

  © anakreon VIP
Rätt beslut!
2008-02-09

  Vind
Som ett s.k. stimulanspaket från Alliansen :)
2008-02-09

  Carola Zettergren
AH så vansinnigt BRA!!!
Bokmärker!
2008-02-09

  charlotte hedendahl
Så underbart ilsket! Sådana gåvor vill man inte ha!!!
2008-02-09

  mayhem and order
Grattis till en av dagens läsvärda:-)
Argt och skönt formulerat
2008-02-09

  DanSan
******************************

Snyggt paketerat med ilsket gula band!

*APPLÅD*

******************************
2008-02-09

  LassO
Känner igen det däf... härligt skrivet
2008-02-09

  lodjuret/seglare VIP
ungefär som alla oönskad reklam som sticker eldtungor i ansiktet på en varenda eviga dag, vänner känns igen på sin kravlöshet, inte på hur dyra presenter de ger en
2008-02-09

    Cajsa
Grattis till att din text är en av de mest läsvärda idag, bra skrivet
2008-02-09

  glittertindra
precis... behåll det du ger bort... krav vill man inte ha i gåva...
2008-02-09

    ~maria~
hm ..mkt bra skrivet..jag borde nog lyssna på dina ord och göra som de säger..
2008-02-09

  Inkarasilas
Fuck hell no, vägra, ja just det, behåll skiten, aaah!
2008-02-08

  Last Word Spoken
Ja, behåll ditt jävla paket!!!!

//Go Girl!!! SÅ ska det låta!!!
2008-02-08

  Michaela Dutius
Mycket väl beskrivet- gåvor som kräver gengåvor- dem ska man inte ta emot.
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla