Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogjort

Du gjorde en helomvändning
du ville inte se inte höra det
du lämna efter dig blev till stor
frustration en massa ångest

Man känner sig så liten så
maktlös finns inga leenden
kvar inga skratt man går
som i en dvala

Det enda man vill är att sluta
tänka på det och vill inte höra
några frågor om det vill inte
minnas bara ha allting

Ogjort...




Fri vers av nudel
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-08 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nudel