Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att leva med flera men ändå samma person


Schizofreni

Du präglade mig
efter dina normer
som egentligen var någon annans
fast de fanns inom dig
kalla det för dig, eller varför inte DIG

Paranoid blev jag
eller varför inte kalla det JAG
efter alla dubbla budskap
som du gav

jo jag vet;
det var inte ditt fel!
det var gubben i månen
eller din egen profet


du var sjuk och trodde på dem
dina demoner, eller andra JAG
vad vet jag?
jag bara lystrade som ett barn ska

paranoid blev jag
efter alla dubbla budskap
som du gav
och

sjuk blev även jag...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 1233 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-02-10 22:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag och berör.
2012-08-31

  Johan Bergstjärna VIP
Befriande uppriktig och sann text om ett barns utsatthet!
2010-07-31

  Manal
dina ord skriver du väl och känslor kan man plocka fram. Att vara Schizofren är inte bara svårt för en själv, utan för hela ens omgivning precis som du skriver
2008-03-10

  isidore
Bra. jävligt bra. har bott på psykosvård under ganska långa perioder.
2008-03-09

  mjuk
Känner igen mej sååååå väl.Toppenskrivet. Alla tummar jag har upp i luften för denna text och för dej *L*.Kram
2008-03-04

  -Ulla Tilemo- VIP
Fantastiskt stark och fin text om det riktigt riktigt svåra i livet.....
2008-02-15

  stronza
mycket bra beskrivet!
2008-02-14

  Laijza
Så starkt, så ont, så många JAG
2008-02-14

  Anna Nickolausson
man känner verkligen med i varje ord
2008-02-10

  Carola Zettergren
Starkt poetat om en del av verkligheten!!!
BRA!
2008-02-10

    eva m h
Så svårt att växa upp under sådana förhållanden. Jag vet....!
2008-02-10

  Michaela Dutius
Oh så tungt....och så fint och starkt du beskriver det
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans