Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till melodin (med lite variation...): jag är en liten kanin


jag är Guds lilla levit


jag är en liten levit
liten men ovanligt söt

min far gav mig tjänsten
att sjunga och bedja
inför Hans Ansikte

(halleluja)




Fri vers av rebecca d
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-11 14:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart fin...guldtoner hör jag mellan orden
2008-02-11

  Fredrik Stillesjö
Hej ditte!

Något att ta upp för barnet kanske, med gitarren om halsen. Hälsar Fredrik
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d