Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saliga är ni när ni förföljs för rättfärdighetens skull (bergspredikan, Matt 5) jag lider det som ännu fattas (Paulus) (var står det? hjälp mig nån...) (Tack, Larz! Kol 1:24) när vi nu är omgivna av en sådan sky av vittnen (Hebr 12:1)


i hans efterföljd


har jag bevärdigats
att lida

det som ännu fattas

och lära känna honom
gudamänniskan
icke religiös
bara människa

och kärlek

och när jag
känner mig
ensam

öppnar Du
himlen för mig

se här

vi ser dig
älskar dig
bevarar dig
hjälper dig
matar dig

mättar dig
med Mitt goda




Fri vers av rebecca d
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-02-12 06:02



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Jag läser och mår bra av din dikt!
2008-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Lidandet har en förädlande inverkan.
Lidandet är ett löfte lika mycket som helande eller materiell välsignelse. Kanske mer.

Kol 1:24
2008-02-12

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker och finstämd.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d