Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ömsa skinn


att ömsa skinn är inte lätt

undrar hur ormar känner?

men om nu skinnet skaver
och värker
kväver och inte andas


hjälp mig



vill bli
genomsläpplig och mjuk




Fri vers av rebecca d
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-02-12 07:53



Bookmark and Share


  stella
Gillar denna men jag skulle kanske tagit bort de två första raderna..
2008-02-12

  rebecca d
ja, speciellt om man är en bil...*L*
2008-02-12

  rebecca d
ett mjukt genosmläppligt skinn...och en hård panna...så tror jag...kram till alla
2008-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Det är bra att vara hård och inte släppa igenom vad som helst.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d