Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand

Ljudet av din röst var vad jag behövde,
du alla tvivel i mitt hjärta då sövde.
Jag saknar redan att blicka in i dina blå,
en bild av vad vi varandra kan ge och få.

Att förneka och fly finns inte som alternativ.
Vi dyker ju ständigt upp i varandras liv.
Fast skuggorna nu är mörka och många
tror jag vi går hela vägen, den långa

Vetskapen om att det ordnar sig till slut
ger styrka och mod att stormen rida ut.
Vad andra än säger så lyssnar jag ej
för min plast och hem är bredvid dig.

Minns hur våra hjärtan samman dansa
därför vill jag åter igen med dig chansa
Vill avsegla med dig mot kärlekensland.
Sträcker trevande ut en darrande hand...




Fri vers av Brell
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-12 20:37



Bookmark and Share


    theredroses
vad fint skrivet :) hoppas att det blir bra denna gång !!! jag tror på er!!
2008-02-18

    Klöver knekt
Ett modigt hjärta har du ängeln.
RIKTIGT fint skrivet.
2008-02-15

    Bodil Sandberg
Så enormt varmt och underbart vackert.. skrivet om närhet och kärlek..ibland är ödets fingervisning ganska tydlig...bara en väg att gå!!!snyggt!!!!applåd!!!
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Brell