Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barndomen är något alldeles extra då man tar in alla intryck så mycket större...


vår

Jag skulle vilja vara
Som en liten flicka som vill ha sina sandaler på i April, bara för att solen Värmer så skönt
Leka med geggan som bildats av vinterns bortgång
Sittandes i den fuktiga myllan i timmar utan att känna att fukten tränger igenom
Andas in vårens doft så frisk och fri genom mina näsborrar små
Segla med barkbåtar mellan isrännorna i bäcken
Fantisera om att en trädgren är en stor muskulös springare
Laga mat av döda löv
Komma in och stråla som en sol när man hittat den första krokusen som man vill ge sin mor
kvittra ikapp med småfåglarna som börjat sjunga igen efter vintens vila

Öppna mina sinnen

Se glädjen

Se skönheten

Se nuet

Se allt genom kärlek

underbara barn som kan leva så...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-12 23:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart beskrivet av någon som ändå
måste ha barnasinnet kvar!!!!!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans