Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns melodi (lite gospel...)..men jag fattar inte hur man laddar upp den...finns på datorn..???


Du är Ordet


Halleluja

Du är allsmäktig
du är den du är
du är Jeshua
amen

du fanns före allt
från begynnelsen
du är Ordet
du är liv

Ordet var hos Gud
Ordet var i Gud
Ordet var Gud
och liv

Livet blev synligt
det tog sig en kropp
han dog på korset
till nytt liv

Herre, vi prisar dig
för uppståndelsen
Herre, vi lovar dig
och tackar för allt

Halleluja
Yeshua
Guds Ord
Livet
vår Herre
Amen
Amen




Fri vers av rebecca d
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-02-13 08:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En lovsång som ger vingar år anden
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d